Ingenjörssektionens utskott

För att göra din tid som student så bra som möjligt har vi på ingenjörssektionen utskott som brinner för att göra din på på campus en tid att minnas! Vi har utskott som specialiserar sig i allt från nollning till studiebevakning till sportevenemang, här finns verkligen något för alla!


Nollningsutskottet

 

IMG_9200-Edit-2.jpg

Phøset

Phøset kallas den grupp som organiserar nollningen, och är den största delen i vårt nollningsutskott. I detta utskott tillhör även FlyING-gruppen som organiserar vårt största event under nollningen. Det phøset gör är att de bestämmer tema, event, schema, planering, från det grundläggande till de allra minsta detaljerna. Till sin hjälp har de så klart alla de andra utskotten och styrelsen. Nollningen är något som hela sektionen älskar att engagera sig i, så om du är intresserad av att dra i trådarna till nästa års nollning hör av dig till phoset@ingsekt.se

Mer info om nollningen hittar du här!

FlyING

FlyING är ett event som arrangeras av Ingenjörssektionen varje år under nollning för hela LTH. Gruppen som arrangerar eventet består av en FlyING-general med hjälp av en eller flera FlyING-serganter. Tillsammans ser de till att sektionens största event blir en succé!

Under nollningen ser du general och sergeanter mer än under FlyING då de arbetar tätt tillsammans med phøset i nollningsutskottet.

Flying logga-page-001.jpg

33425643_1783855281637587_1820481953527234560_n.jpg

 

Sexmästeriet

Sexmästeriet är sektionens studiesociala utkostt som ser till att studenterna ska kunna ha roligt när de inte studerar. Ni kan hitta sexet bakom baren en utekväll, i köket på en sittning eller kanske vid grillen med hamburgare i högsta hugg! I Helsingborg sköter sexet alla våra trevliga sittningar och fester men ibland kan ni springa på dem i lund, speciellt under nollningen! I sexet hittar ni sexmästaren och resterande sexstyre som ni kan ställa frågor till om det är något ni undrar.

Är du sugen på att engangera dig i sexmästeriet och ha en riktigt roligt tid som sexmästerist eller asp så kontakta sexmästaren på sexm@ingsekt.se!


Aktivitetsutskottet

Vem har sagt att man inte kan ha roligt utan alkohol?Aktivitetsutskottet (AktU) sköter sektionens alkoholfria evenemang och anordnar massvis med aktiviteter under hela året som t.ex fotbollsturneringar, klättring etc och har även ett av nollningens absolut roligaste evenemang, RymnING!

Ps. Akta gäddan!


Informationsutskottet

Informationsutskottet (InfoU) är sektionens kreativa utskott som påverkar sektionens yttre framträdande. De sysslar med att fotografera på evenemang, sköta sociala medier och hemsidan som du kollar på just nu, göra posters och marknadsföra saker på sektionen men också designa märkena som kommer pryda era ouvvar till hösten!

Är du en jävel på att fotografera, måla eller webbdesign eller om du vill bli bra på något av dessa så hör av dig till infou@ingsekt.se


Näringslivsutskottet

Näringslivsutskottet (NärU) är utskottet som arbetar aktivt med att länka samman potentiella företag med sektionens medlemmar.

En stor del i detta arbete är Ingenjörssektionens arbetsmarknadsdag MässING. Denna dag utgör en fantastisk mötesplats som betyder mycket för sektionen samtidigt som de medverkande företagen får en chans att visa upp sig!

Utskottet anordnar även lunchföreläsningar och andra intressanta evenemang under året!

Är du intresserad av att länka samman potentiella företag med sektionens medlemmar, har frågor eller idéer på företag som du vill ska komma till Campus, tveka inte att höra av dig till på naruo@ingsekt.se


Studierådet

Studierådet är sektionens studiebevakande utskott som ser till att din åsikt om skolan och dess utbildning når rätt öron! Studierådet kan bland annat att svara på frågor angående studier, framföra studenternas synpunkter till programledningen, granska kursutvärderingar. Studierådet anordnar även en CEQ-tävling där man har chansen att vinna fina priser för att tycka till om kursena!

Om ni har några frågor eller synpunkter på er studiesituation så är ni välkomna att höra av er till mig på sro@ingsekt.se