Nyhetsbrev v.14

For newsletter in english, scroll down. 

Veckans innehåll:

  • Temasläpp för nollningen 2017
  • Alumnipub med Stampus och ING-sektionen
  • CEQ-tävling

 

Temasläpp för nollningen 2017

Nu på fredag händer det äntligen, Phøset kommer släppa temat för nollningen på ING-sektionen 2017. För er som inte fick tag på biljetter så kan ni hålla utkik på ING-Phøsets sida på FB för att få se det nya temat.

Phøss från Phøset!

 

Alumnipub med Stampus och ING-sektionen

Lördag den 8 april välkommnar Stampus och Ingenjörssektionen tillsammans alla Alumner tillbaka till Sundets Pärla för en kväll i riktig studentanda på vårt sedan ett år tillbaka nya studenthus Helsingborgen. Puben avslutas med ett eftersläpp dit alla är välkomna. Inträde betalas i dörren och kostar 20kr. För utomstående krävs gästmedlemskap i ING eller Stampus som kostar 50kr

 

 

CEQ-tävling

Ny läsperiod betyder att det är dags att fylla i CEQ igen! CEQ är alltså de kursutvärderingar som skickats ut på mail. Ingenjörssektionen anordnar dessutom en CEQ-tävling - Av de som svarar på kursutvärderingarna lottas en vinnare fram från varje utbildning som vinner presentkort på Väla! Vinnaren meddelas under vecka 14. Sista dag för svar är tisdagen den 4 april. Lycka till!


English

Content of the week:

  • Release for the theme of the introduction weeks 2017
  • CEQ contest

 

Release for the theme of the introduction weeks 2017

It finally happens this Friday, The Phøs will release the theme of the nollning at ING-sektionen 2017. If you didn't get hold of a ticket you can keep an eye on the ING-phøs page on FB too see the new theme.

Phøss from the Phøs!

 

CEQ contest

New study period means that it’s time to fill in CEQ that's been sent out by mail again! Ingenjörssektionen organizes a CEQ contest - Every completed CEQ equals one entry in the competition of winning a gift card at Väla!. The winner will be announced week 14. The deadline for responses is April 4. Good luck!

 

Amanda Winroth 2017, Ingenjörssektionen inom TLTH
Hemsida: www.ingsekt.se
Facebook: www.facebook.se/ingenjorssektionen
ING@Instagram: http://instagram.com/ing_Sektionen
ING’s Smsutskick: http://smsgrupp.se/dela/tltb