Nyhetsbrev v.15

For newsletter in english, scroll down. 

Veckans innehåll:

  • Grattis till vinnarna av CEQ-tävlingen
  • Längre öppettider och café på Helsingborgen
  • Las GeGas 

 

Grattis till vinnarna av CEQ-tävlingen


Vinnarna är:
IBYA: Harald Ericsson
IBYI: Viktor Svahn
IBYV: Anna Assarsson
IDA: Dag Isaksson
IEA: Philip Rosengren
MEMB: Frank Gergaud
Vinnarna har fått en bekräftelse på mail.
Priset, varsitt presentkort på Väla till ett värde av 150 kr går att hämta i sekten på E1 12-13 fredag, måndag eller tisdag (7/4, 10/4 eller 11/4). Har du inte möjlighet att komma förbi? Mejla ing-sro@tlth.se.

 

Längre öppettider och café på Helsingborgen

Trångt på Campus? Många grupparbeten i vår? Ingen fara, under april månad har vi förlängt öppettiderna av studierummet på Helsingborgen från 9–16. Studierummet har piffats upp med whiteboardtavlor samt klädhängare för en trivsammare studiemiljö och givetvis finns whiteboardpennor att låna av oss i entrén. Vi har även öppnat ett café där vi säljer fika och mellanmål för en god pluggpaus. Hoppas vi ses!

 

Las GeGas

Har du hört talas om Las GeGas? Inte? Det är en ny projektgrupp under aktivitetsutskottet på Teknologkåren som ska starta vårens roligaste event för alla studenter i Lund! Detta kommer inträffa 5-6 maj, missa inte Las GeGas!
Det är en tävling som likt den japanska gameshowen Human Tetris. Om du inte lyckas passa in i hålet i väggen så kommer du att ramla ner i en pool med gegga. I Las GeGas tävlar ni i lag med max 12 personer och som tävlande får ni inte bara pröva på den helgalna erfarenheten att få vara med i en japansk gameshow, ni får även vara med på lagfesten på fredagen och tävlingssittningen på lördagen innan den stora avslutningsfesten. Håll utkik efter de gröna rockarna!

Intresseanmälan finns på: https://goo.gl/forms/l7mUzMQ5ITrwgbXv2
Ni hittar oss även på lasgegas.tlth.se samt som ett evenemang på Facebook


English

Content of the week:

  • Congratulations to the winners of the CEQ contest
  • Helsingborgen
  • Las GeGas

 

Congratulations to the winners of the CEQ competition


The winners are
IBYA: Harald Ericsson
IBYI: Viktor Svahn
IBYV: Anna Assarsson
IDA: Dag Isaksson
IEA: Philip Rosengren
MEMB: Frank Gergaud
The winners have received a confirmation email.
The prize, a gift card at Väla (value of 150 SEK) can be collected in the Guild room at E1 between 12-13 on Friday, Monday or Thuesday (7/4, 10/4 or 11/4). Are you unable to come by? Email ing-sro@tlth.se.

 

Helsingborgen

Crowded on Campus? Can’t find a studyroom for your group projects ? We got the solution! You are welcome to Helsingborgen with our new whiteboards and new interiors. And of course you can borrow FREE whiteboard pens, buy fika, snacks and coffee for a cheap price. During April we are extending our opening hours with an extra hour! We hope to see you @Helsingborgen between 9:00 – 16:00

 

Las GeGas

Have you heard of Las Gegas? No? It is the new and exciting project group under the recreation committee at The student union at Lund University, faculty of Engineering, who is hosting this springs coolest event. It will take place the 5-6 of May, do not miss Las GeGas!
It's a competition like no other in the style of the Japanese game show "human tetris". If you can't fit in the hole, prepare for a sweet dip in our pool of goo! In Las Gegas you compete in teams of maximum 12 people. As a competitor you will not only partake in the whacky competition - you will also be invited to the team-party Friday and the competition-sitting Saturday before the big final party. Keep an eye out for the green coats!

You can report your interest at this link: https://goo.gl/forms/l7mUzMQ5ITrwgbXv2
You can also read more at lasgegas.tlth.se and at our Facebook event!

 

 

Amanda Winroth 2017, Ingenjörssektionen inom TLTH
Hemsida: www.ingsekt.se
Facebook: www.facebook.se/ingenjorssektionen
ING@Instagram: http://instagram.com/ing_Sektionen
ING’s Smsutskick: http://smsgrupp.se/dela/tltb