Nyhetsbrev v.13

For newsletter in english, scroll down. 

Veckans innehåll:

  • Glöm inte att söka koordinator till ARKAD 
  • Startup Fair
  • Sektionsgrodan söker design till logga 
  • CEQ-tävling

 

Glöm inte att söka koordinator till ARKAD

Nu har ansökan för alla koordinatorposter för ARKAD öppnat och vi vill att du ska söka. Som koordinator kan du jobba inom programmering, matlagning, företagskontakt och marknadsföring. Du kommer att ha ett stort ansvar och arbetar ända fram till mässan i november. 
Projektgruppen för ARKAD kommer stå i foajén i KC och M, F, E, A, V-husen tisdag den 28e mars på lunchen och svara på frågor. Senare på eftermiddagen kommer vi även att bjuda på tårta i Cornelis.

Vi ses den 28e mars!

/Emma Persson, Informationsansvarig ARKAD 2017

 

Startup Fair

Har du någonsin funderat på att bli din egen chef och starta eget? Vill du göra ditt sommarjobb/exjobb/internship hos ett företag som är mitt i sin utvecklingsprocess? Det kanske bara är så att du vill träffa och inspireras av människor som har förverkligat sina drömmar? Om det är något kring startup-företag eller startup-processen som intresserar dig så är du varmt välkommen till Startup Fair 2017! Startup Fair kommer att äga rum i Matteannexet 10 onsdag den 29e mars kl.10-15. Mässans syfte är att ge studenter och nystartade företag möjligheter att skapa nya relationer mellan varandra.


Ett flertal evenemang kommer att äga rum i samband med mässan:
mån 27/3: Lunchföreläsning
mån 27/3: Workshop med VentureLab
tis 28/3: Workshop
ons 29/3 Mässdagen och pitch-event med Malmö Startups under lunchen
tors 30/3 Lunchföreläsning


Håll utkik i Facebook-evenemanget nedan för mer information om mässan, föreläsningar och workshops!

https://www.facebook.com/events/744996052343596/

 

 

 

Sektionsgrodan söker design till logga

Är du full av idéer? Vill du lämna ett avtryck på LTH som kvarstår även efter att du examinerats? Då har vi den perfekta utmaningen för dig! Fram till Söndag 2/4 har du möjlighet att utforma SEKTIONSGRODANS LOGOTYP, miljömärkningen för LTH:s sektioner. Skicka in ditt bidrag, allt ifrån enkla skisser med förklarande text till utarbetade layouter, till sektionsgrodan@gmail.com. Det bästa bidraget belönas med två biobiljetter och den stora äran av att kunna inspirera framtida teknologer. Vilken grej!


Team Sektionsgrodan, Lund Sustainable Engineers

 

CEQ-tävling

Ny läsperiod betyder att det är dags att fylla i CEQ igen! CEQ är alltså de kursutvärderingar som skickats ut på mail. Ingenjörssektionen anordnar dessutom en CEQ-tävling - Av de som svarar på kursutvärderingarna lottas en vinnare fram från varje utbildning som vinner presentkort på Väla! Vinnaren meddelas under vecka 14. Sista dag för svar är tisdagen den 4 april. Lycka till!


English

Content of the week:

  • Don't forget to apply to be a coordinator for ARKAD 
  • Startup Fair
  • Do you have the design for the Guild Frog logo? 
  • CEQ contest

Don’t forget to apply to be a coordinator for ARKAD

Now the application to become a coordinator for ARKAD has opened and we want you to apply. As a coordinator, you may get the possibility to work with programming, cooking, business contacts or marketing. As a coordinator, you will have a lot of responsibility and will work continuously until the fair in November.
The Project Group for ARKAD will be standing in the entrances of the K, M, F, E, A and V-houses on Tuesday the 28th of March during lunch and answer questions. Later in the afternoon we will also provide cake in Cornelis.

See you the 28th of March!

/Emma Persson, Information Manager ARKAD 2017

 

Startup Fair


The 29th of March a fair is arranged that gives students and startups a chance to connect and inspire each other. Are you eager to start your own business and are wondering how to do it? Looking for a summer job, thesis or internships? Want to be inspired by driven people who followed their dreams? Come to Matteannexet 10, Wed 29th March, 10am-3pm.

Several events will take place in conjunction with the exhibition:
Mon 27/3: Lunch Lecture with Innovation Skåne
Mon 27/3: Workshop with VentureLab
Thu 28/3: Workshop with Enodo and LUCSUS
Wed 29/3 fair day and pitch event with Malmö Startups during lunch
Thu 30/3 Lunch Lecture with Innovation Skåne

For more information about the lectures and workshops, see the Facebook event that will be linked below!


https://www.facebook.com/events/744996052343596/

 

Do you have the design for the Guild Frog logo? 

Are you full of ideas? Do you want to leave an imprint at LTH that stays also after your graduation? Then we have the perfect challenge for you! You have the opportunity to design the LOGO for the GUILD FROG, the environmental certification for the guilds at LTH, until Sunday 2/4. Send in your design, which can be anything from simple sketches with explanatory text to finished layouts, to sektionsgrodan@gmail.com. The best design will be rewarded with two cinema tickets and also the great honor of being an inspiration for future students. What an opportunity!

Team Guild Frog, Lund Sustainable Engineers

 

CEQ contest

New study period means that it’s time to fill in CEQ that's been sent out by mail again! Ingenjörssektionen organizes a CEQ contest - Every completed CEQ equals one entry in the competition of winning a gift card at Väla!. The winner will be announced week 14. The deadline for responses is April 4. Good luck!

 

Amanda Winroth 2017, Ingenjörssektionen inom TLTH
Hemsida: www.ingsekt.se
Facebook: www.facebook.se/ingenjorssektionen
ING@Instagram: http://instagram.com/ing_Sektionen
ING’s Smsutskick: http://smsgrupp.se/dela/tltb