MässING 2017 - En dag kvar

Hej alla INGare! Nu är det endast en dag kvar till MässING 2017!

 

Lite tips för en sista uppladdning till mässan:

Gå in på http://massing.se/student/utstallare/ och läs på om de företag du är intresserad av. Företagsrepresentanterna får ett bättre intryck av dig och du blir ihågkommen.

Tänk ut frågor du vill ställa till företagen. Går du i trean och vill fråga om traineetjänst/anställning? I tvåan och är intresserad av sommarjobb och exjobb? Eller går i ettan och vill veta vad det finns för möjligheter på de olika företagen? Vilka avdelningar har de, har de utlandstjänster? Eller något helt annat som just du undrar.

Och ett sista tips för att hålla energin uppe hela dagen: Kom till U3 klockan tolv så bjuder MässING på lunch!

Vi i projektgruppen har jobbat hårt för att studenter från alla program ska få träffa företag på årets MässING. Så missa inte den chansen!

 

Schema för mässan:

09:30 Invigning. Första 100 får goodiebags och bubbel.
Under hela dagen står drygt 30 företag som söker studenter från alla INGs inriktningar på U1 och U2. Passa på att prata med de företag som intresserar dig!

12-13 bjuds alla studenter på lunch!

Under eftermiddagen kan ni fortsätta att prata med företagen och vara med i tävlingar och utlottningar med fina priser, bl.a. Ett presentkort från Linas Matkasse samt ett presentkort på gokartrace hos iamlife Gokart.

15.00 avrundas mässan
 

Vi ses på MässING!

 

Hälsningar

Anna och Maja

 

Projektledare MässING 2017

Projektledare@massing.se

0738111130 / 0768838341