Nyhetsbrev v.22

InfoUO talar:

Hejsan Ingenjörssektionen!

Sista veckan och sista nyhetsbrevet på terminen! Woooooooo! Se till att kämpa in i det sista med tentorna och passa på att njut av det fina sommarvädret!

Do you want this email in English?

Having a hard time with all the Swedish jibber jabber? Send a request to me at ing-infouo@tlth.lth.se and i will translate this whole email to English for ya!

Veckans innehåll:

Sommarfest på Helsingborgen
ING - Köp & Sälj
ING på U2 - Sommaruppehåll
Veckans skämt

Sommarfest på Helsingborgen

Nu börjar folk göra sig redo på att flytta, vissa för att inte komma tillbaka och vissa återvänder i höst. Men innan vi tar farväl av det gångna året så vill vi samla alla en sista gång på Helsingborgen! Passa på att hänga med kompisarna innan ni skils åt, dansa loss på borgens dansgolv eller lär känna några nya sköna människor!

Dörrarna öppnas klockan 22.30 och stänger som vanligt klockan 02.00! Inträde är gratis för alla medlemmar på Agora, Ing och Stampus, glöm ej medlemskort!.

Samla ihop alla vänner och fira att sommarlovet bara är runt hörnet eller varför inte fira att du har lyckats ta dig igenom ett helt år av plugg, skoj och vänskap! Det kanske är ditt första år här, det kanske är ditt sista, oavsett så är detta en kväll du helt enkelt inte vill missa!

Länk till evenemanget på facebook

ING - Köp & Sälj

Som många av er säkert har märkt så finns det en facebook-grupp som heter ING - Köp & Sälj. Det är ett forum där man kan sälja kurslitteratur vidare till nästa års studenter. Vi i studierådet ser gärna att den används mer!

Gruppen kommer dock inte ersätta bokmässan som vi har i Augusti för de nya studenterna. Vill man sälja böcker på bokmässan i Augusti så kontakta studierådet på mailadressen nedan, mer info om datum och tider kommer senare!

ING - Köp & Sälj

Oliver Ekström

Studierådsordförande 2016

ing-sro@tlth.se

ING på U2 - Sommaruppehåll

ING på U2 kommer att ta en tidig sommarledighet men vi kommer att fortsätta till hösten igen!

Veckans skämt

!False

Its funny beacuse its true!

(Ber i förhand om ursäkt för den torra data-humorn)

Det var allt för denna veckan!

Fredrik Persson 2016, Ingenjörssektionen inom TLTH
Hemsida: www.ingsekt.se
Facebook: www.facebook.se/ingenjorssektionen
ING@Instagram: http://instagram.com/ing_Sektionen
ING’s Smsutskick: http://smsgrupp.se/dela/tltb