Nyhetsbrev v.50

InfoUO talar

Detta är sista nyhetsbrevet jag kommer att skriva som InfoUO, det har varit en ära att få dela med mig av alla nyheter detta året!

Do you want this email in English?

Having a hard time with all the Swedish jibber jabber? Send a request to me at ingsektionen@gmail.com and i will translate this whole email to English for ya!

Veckans innehåll:

  • Styrelsen tackar för året
  • StampusFM för Musikhjälpen -16
  • Ingenjörer utan gränser insamling
  • Sök till FlyING-sergeant
  • Sektionsgrodan är släppt
  • Nyårsbalen söker jobbare
  • Veckans skämt

 

Styrelsen tackar för året

Vi i styrelsen vill passa på att tacka för det gångna året! Det har varit ett fantastiskt roligt år och vi önskar styrelsen 17 lycka till och alla medlemmar en god jul och ett gott nytt år! 

//Styrelsen 16

 

StampusFM för Musikhjälpen -16

Mellan 12 och 15 december kommer StampusFM, studentradiostationen i Helsingborg, att stötta Musikhjälpen med ett eget initativ för att samla in pengar till årets kampanj. Temat i år är "Barn i krig har rätt att gå i skolan". StampusFM kommer under dessa fyra dagar bjuda på livesändningar med spännande gäster, artister och musik. Attenda eventet för att följa löpande information om när vi kommer sända och vad som händer under dagarna!

Det kommer på sedvanligt Musikhjälpenmanér att finnas flera auktioner på Tradera som alla kan buda på. Utöver detta har vi vår egna digitala insamlingsbössa där vi uppmanar alla att gå in och skänka en summa. Den hittar ni HÄR: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/stampusfm-for-musikhjalpen-2016

Schema finns på facebook: https://www.facebook.com/events/1364798793532581/ 

 

 

Ingenjörer utan gränser insamling

"Sitter du också på massa coola teknikprylar som du inte använder längre? 

Vi vill samla in alla teknikprylar som teknologer har på hyllan och donera dem till ensamkommande flyktingbarn så att de har någonting kul att leka med under julledigheten och kan få upptäcka hur fantastiskt det är med teknik!

Har du någonting att donera? Vi kommer sitta i E-husfoajén på onsdag (14/12) lunch och i V-husfoajén på torsdag (15/12) lunch och samla in grejer.

Skänk prylar, sprid nördigheten!

 

Sektionsgrodan är släppt

Lund Sustainable Engineers släpper nu sin rykande färska miljömärkning för sektionerna på LTH. För att bli miljömärkt med Sektionsgrodan måste din sektion bli mer hållbar, vilket görs genom att uppfylla vissa kriterier samt att miljöarbetet förbättras varje år.

Nu har alla sektioner alltså en chans att göra skillnad och bli mer miljövänliga. Om du vill ta del av denna gröna revolution på LTH, se till att kontakta din sektionsstyrelse. De kan ge dig mer information och du kan i sin tur hjälpa dem att nå kriterierna för Sektionsgrodan. Vid övriga frågor, kontakta oss på sektionsgrodan@gmail.com.

Hoppa på den gröna vågen med oss, 
Team Sektionsgrodan, LSE
 

 


Nyårsbalen söker jobbare

Vill du fira nyår på ett nytt sätt och passa på att säkra en biljett till nyårsbalen nästa år?

Nyårsbalen söker barjobbare! Om du är glad, ogillar kapsyler och vill vara en del av ett gött gäng så är det dig vi söker!

Du får uppleva en fabulös kväll, lära känna ett gäng nya sköna människor och får självklart fira alternativ-nyår, årets bästa tackfest den 4 januari! Du får dessutom en anmodan till nästa års nyårsbal, vilket innebär att du får förtur vid biljettsläppet!

Anmälan görs på nedanstående länk
https://goo.gl/forms/2HmcJK5B9dxGsGv42

 

Tid: 31/12 15:00 , Plats: AF-borgen

 

Veckans skämt

Vad äter snögubben till frukost?

Snö-flingor!

Fredrik Persson 2016, Ingenjörssektionen inom TLTH
Hemsida: www.ingsekt.se
Facebook: www.facebook.se/ingenjorssektionen
ING@Instagram: http://instagram.com/ing_Sektionen
ING’s Smsutskick: http://smsgrupp.se/dela/tltb