Sök till phøs 2017

Märke-Skåneresa.jpg

Sök till phøs 2017

Nu är det dags att söka till phøset och arbeta på nästa års nollning!!
Är du en person som vill engagera dig i ING-sektionen, vill du vara med och planera nästa års nollning och skaffa många olika vänner så tycker jag att du borde söka idag!!

Till en början så kan du göra en kort presentation om dig själv som du skickar till ing.overphos17@gmail.com där du beskriver dig själv och varför du ska bli vald till phøs. Därefter kan du boka en intervju med mig genom att skriva upp dig på en av tiderna här nedan. http://doodle.com/poll/4u9s29eav4icu3s9

OBS! Skicka in presentationen om dig senast en dag innan mötet du vill boka. Jag kommer höra av mig kvällen innan mötet för att bekräfta att mötet kommer hållas.

Finns det några frågor är det bara att skicka ett mejl till ovanstående mejladress eller fråga mig via Facebook (Philip Sjögren). Jag ber om ursäkt för kort varsel.

Mvh
Øverphøs Philip Sjögren