#header { position: fixed; }

Välkommen till Helsingborg och grattis till en plats på Lunds Tekniska Högskola här på Campus! Här på Ingenjörssektionen börjar ditt nya liv som student! På Campus Helsingborg så kommer du, tillsammans med andra studenter, utbilda dig till högskoleingenjör i områdena bygg, data- eller elektroteknik. På ING-sektionen kommer du uppleva ett fantastiskt student- och studieliv tillsammans med personer från din egen sektion, andra sektioner på LTH men även med de som studerar på samhällsvetenskapliga utbildningar här på Campus Helsingborg. . Du kommer uppleva många nya saker och då kan det vara skönt att kunna läsa sig till lite av informationen i egen takt. Vi ses på nollningen!

Bra att veta inför nollningen:

  • Hur anmäler jag mig till nollningen?

Det krävs ingen föranmälan till nollningen, men det är bra att gå med i Teknologkåren för att ta del av ett flertal event som anordnas under nollningsperioden. 
Medlemskap kan köpas via: www.medlem.tlth.se

Medlemskapet varar studietiden ut och ger dig tillgång till massor av roliga evenemang, inte bara under nollningen!
Bli gärna medlem innan nollningen sätter igång så slipper du köa!

  • Vad kostar nollningen?

Vissa event på nollningen är gratis medan vissa kostar. Du betalar för de aktiviteter och event som du vill vara med på! Tänk på att vi inte tar emot kontanter utan betalning sker med kort!  

  • Vad behöver jag ha med mig?

Det mesta som du behöver under nollningen är antingen gratis eller kan köpas på plats. I slutet på nollningen anordnas en finare sittning, så det kan vara bra att ha med sig finkläder (klädkod: mörk kostym). 

  • Är det mer än bara fest på nollningen?

Självklart! Nollningen är planerad evenemang så att det ska finnas något för alla, samt att man ska hinna med i studierna. Nollningen har allt från farkostbygge till "Amazing Race" till storslagna fester, här finns det garanterat något för alla! 

  • Behöver man vara med på allt?

Nollningen är en lång serie av roliga individuella evenemang, du kan vara med på så mycket eller så lite som du vill!