FSD Malmö söker Byggingenjör till Helsingborg

till inlägg FSD.png

Vi söker nu dig som har intresse av att jobba med CAD-projektering och brandskydd, har du erfarenheter av att jobba med AutoCad Architecture och Revit ser vi detta som meriterande. Vi söker dig som har ett projektmetodiskt tänkande samt har ett intresse för byggnaders brandtekniska skydd. Vi fäster stor vikt vid erfarenhet av lagerhantering, hantering av externa referenser, upprättande av layouter och hantering av block och attribut.

Du kommer främst att arbeta med dokumentering av befintligt brandskydd, upprättande av brandritningar, brandskisser och utrymningsplaner. Tjänsten innefattar även enklare brandskyddsprojektering. Vi ställer också stora krav på att du har lätt för att samarbeta i grupp, du ska kunna ta egna initiativ och ta ansvar för ditt arbete samt vara kreativ. Vi tror att din bakgrund är högskoleingenjör med goda kunskaper inom CAD-projektering samt byggnadsteknik.

Tillträde omgående

Läs mer och ansökt till tjänsten via länken https://se.jooble.org/desc/-4583186252111245335?emp=1