Trainee Familjen Helsingborg –Trafikingenjör/ planerare

IMG_9546.jpg

Trainee Familjen Helsingborg –Trafikingenjör/ planerare

Familjen Helsingborg består av elva kommuner i nordvästra Skåne och vi skapar mervärden genom att arbeta tillsammans. Vi vill att Familjen Helsingborg ska upplevas som en sammanhängande stad och vara en av norra Europas mest kreativa och inkluderande regioner. Vi är: Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga. Inom vårt samarbete ingår även kommunala bolag.

2006 startade vi ett gemensamt traineeprogram med syfte att främja rekrytering och framtida återväxt på ledar- och specialistbefattningar.
Vi söker kandidater som anses ha särskilt goda förutsättningar för att i framtiden inta ledande eller strategiska specialistfunktioner. Traineeprogrammet ger mycket god inblick i hur kommunal verksamhet fungerar och du får ett fantastiskt nätverk inför det framtida yrkeslivet.

Som trainee arbetar du med kvalificerade uppdrag och får personlig utveckling genom programmets utvecklingsdagar. Du arbetar och driver även ett projekt tillsammans med traineegruppen.

I vårt traineeprogram erbjuder vi:

 • stimulerande arbetsuppgifter,

 •  goda möjligheter till personlig utveckling,

 • utbildningar inom ledarskap och projektledning,

 • ett ovärderligt yrkesnätverk,

 • tillsvidareanställning

 • stor kunskap om kommunal verksamhet,

 •  en breddningsperiod,

 • unik teamträning,

 • handledare och mentor.

  Arbetsuppgifter

  Vi söker dig som vill arbeta brett och variationsrikt inom trafikområdet och verka för en säker och miljömässig hållbar trafikmiljö. Du kommer att projektleda, koordinera och handlägga aktiviteter inom trafik, gata, park och VA. Du kommer även att medverka vid planering av nya anläggningar och fysiska förändringar i trafikmiljön. Rollen innebär ett aktivt samarbete med kommunens övriga förvaltningar samt kontakt med allmänhet i både stora och små frågor.

Kvalifikationer

Du som söker är en nyutexaminerad akademiker med liten arbetslivserfarenhet men med ett stort engagemang för samhällsfrågor. Du som söker ska ha en examen gärna inom exempelvis trafik, väg- och vatten eller har annan likvärdig utbildning. Du är en viktigt medskapare i kommunens framtida utvecklig och framgång. Du är en samhällsentreprenör som gärna ifrågasätter, tar initiativ och har förmåga att driva utvecklings- och förändringsarbeten. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du också vara kommunikativ i bemötande, tal och skrift samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli antagen till traineeprogrammet ska du ha erhållit din högskole-/universitetsexamen innan traineeprogrammets start den 1 september 2019.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 26.000 kr Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: 2019-09-01 Antal platser: 1

Upplysningar

Anna Rydberg Projektledare 0723- 87 63 25

Ansökan

https://www.offentligajobb.se/jobad/trainee-familjen-helsingborg-trafikingenjör- planerare_helsingborg-skåne-län-sverige_82cd0aab-942c-4336-b734-cbc7c0540bb8

Arbetsgivarens referensnummer: C25299 Sista ansökningsdatum: 2019-03-17