Ingenjörssektionen ger er som företag en utmärkt möjlighet till att träffa och knyta kontakter med ingenjörsstudenterna på LTH:s Campus Helsingborg.

 

Vad kan vi göra för ert företag?

Ni som företag får på Ingenjörssektionen möjlighet till att träffa 600 konkurrenskraftiga och ambitiösa ingenjörsstudenter som väntar på att träffa just er! Vi har treåriga högskoleingenjörsutbildningar och sedan HT 2012 har vi även en masterutbildning på Campus. Utbildningarna innehåller redan tidigt mycket inriktade kurser för att vara så verklighetsrelaterade som möjligt och för att studenterna ska vara redo för arbetslivet direkt när de går ut.

Här får ni möta kvalificerade högskoleingenjörer och masterstudenter med kompetensen som krävs för att ert företag ska kunna delta i utvecklingen som behövs för att bedriva en framgångsrik och hållbar produktframtagning i konkurrens med omvärlden.

Våra studenter kan anställas på många olika positioner inom ingenjörsbranschen och med tanke på deras breda kompetens är det god chans för att ni hittar studenter som passar för just ert företag här på Ingenjörssektionen.

IMG_6737.jpg
IMG_6746.jpg

Om ni vill synas på sektionen kontakta oss på ING-naruo@tlth.se