Back to All Events

Lunchföreläsning med Skanska P3 27/9

När? Torsdag den 27 september, kl. 12:00-13:00

Var? Sal U202

För vem? Högskoleingenjörer inom byggteknik, alla inriktningar åk. 1-2

Anmälan? https://goo.gl/forms/IjaczjKC7NFvt1Po1

Skanska P³ är programmet för dig som vill arbeta i byggbranschen. Programmet löper parallellt med dina studier under ditt sista utbildningsår och syftar till att förbereda dig för en anställning hos oss direkt efter examen.

Efter examen hoppas vi att du vill driva utvecklingen mot ett bättre samhälle tillsammans med oss. Du är sannolikt intresserad av hållbar samhällsutveckling och för dig är det en självklarhet att inleda din karriär inom produktionen. För att vara behörig att ansöka är det ett krav att du just nu är inne på ditt andra utbildningsår.

www.skanska.se/P3

Earlier Event: May 16
INGbio 16/5
Later Event: October 3
Helsingborg Connects