Back to All Events

FF: Föreningsöverskridande fest


Ingen har väl undgått att alla studentföreningar tagit sitt pick och pack och förflyttat sig från Villan till Helsingborgen? För att fira att drömmen till slut har blivit verklighet kommer det på torsdag bjudas på något så magiskt som en FÖRENINGSÖVERSKRIDANDE FEST (eller FF för den som gillar att svänga sig med fina förkortningar)! Det bästa av alla världar kommer blandas när dörrarna till Helsingborgen står öppna mellan 21.00 och 01.00 så se till att vara där då för detta är en historisk upplevelse du garanterat inte vill missa. 

Alla som är medlem i antingen Stampus, Agora, Ingenjörssektionen i Helsingborg eller MIH Student är alltså varmt välkomna att testfesta i Helsingborgen nu på torsdag! Ta med dig medlemskort för respektive förening samt legitimation. Eftersom denna kväll endast är till för våra medlemmar kommer det inte säljas några gästmedlemskap för kvällen. Inträdet är 20 kronor för alla (då det är ett gemensamt evenemang gäller alltså Stampus personalrabatt INTE under kvällen). 

Precis som på Villan är KORT fortfarande king. 

Hoppas ni är lika taggade som vi så ses vi på torsdag!

Länk till evenemanget på Facebook