Ingenjörssektionens styrelse 2017

Ordförande

Ordförande - Frida Granath

Hej!
Jag heter Frida Granath och läser andra året byggteknik med arkitektur.
I år är det jag som kommer vara er ordförande i Ingenjörssektionens styrelse. Det innebär att jag leder styrelsens möten och representerar sektionen i olika sammanhang bland annat med staden, Campus och TLTH. Jag har alltså bra koll på vad som händer både inom sektionen och utanför!
Om du undrar något eller bara vill snacka lite så är du välkommen ner till E1 under luncherna eller maila mig på ing-ordf@tlth.se

Vi ses!


IMG_2506.jpg

Vice Ordförande - Emmy Göransson

Hej Allihopa!
Mitt namn är Emmy Göransson och jag läser andra året på byggteknik med arkitektur. I år är jag Ingenjörssektionens Vice Ordförande vilket känns väldigt roligt.

Som vice ordförande ansvarar jag bland annat för sektionens alumniverksamhet. Det innebär att skapa ett kontaktnät och event för våra utexaminerade studenter.
Jag har också ett övergripande funktionärs- och medlemsansvar vilket innebär att jag följer upp arbetet i sektionens utskott och projekt.
Utöver detta så är min uppgift att avlasta övriga poster i styrelsen. Det är en väldigt rolig och varierande post.

Om du har några frågor om mig, min post eller något helt annat så är du alltid välkommen att kontakta mig! ing-viceordf@tlth.se


Sekreterare - Oliver Ekström

Hej!
Mitt namn är Oliver Ekström. Jag Ingenjörssektionens sekreterare.

Som sekreterare ansvarar jag för att dagordningar och protokoll skrivs till möten, så som styrelsemöten och sektionsmöten. Det är även mitt jobb att se till att stadgar och reglemente hålls uppdaterade.  

Om du har några frågor så kan man nå mig på: ing-sekr@tlth.se


Kassör - Peter Kristenson

Hej jag heter Peter Kristenson, läser andra året Byggteknik med Arkitektur. Kommer ursprungligen från bästkusten närmare bestämt Göteborg.

Jag sitter som kassör för Ingenjörssektionen inom TLTH och mitt uppdrag är att förvalta sektionens ekonomi och hjälpa utskotten att hålla sin budget.

Har du någon fråga tveka inte att maila mig på ing-kass@tlth.lth.se

 


IMG_1458.jpg

Øverphøs - Philip Sjögren

Hejsan Nollan!

Mitt namn är Philip och jag går på byggteknik med arkitektur.

Detta år jobbar jag som Øverphøs här på sektionen vilket innebär att jag tillsammans med resten av Phøset och andra utskott har planerat nollningen 2017. Har du några frågor eller synpunkter på nollningen är det alltså mig du ska höra av dig till, jag kommer då göra mitt bästa för att hjälpa dig.


Vi ses på campus!


Sexmästare - Annika Moberg

Hej!

Mitt namn är Annika Moberg och jag är 2017 års Sexmästare. Jag är 25 år och går andra året på byggteknik med arkitektur.

Jag leder det studiesociala utskottet, Sexmästeriet, som ser till att alla på sektionen har roligt utanför studierna. Vi anordnar evenemang, sittningar, fester m.m. Vill du veta mer om oss, är sugen på att vara med i sexmästeriet eller har några förslag på vad du vill att sexmästeriet ska anordna så kan du höra av dig till mig på ing-sexm@tlth.se.


Informationsutskottsordförande - Amanda Winroth

Tjena! 
Mitt namn är Amanda Winroth, jag är 21 år gammal och läser mitt andra år på Byggteknik med Arkitektur. 

Min uppgift tillsammans med mitt utskott är att ansvara för sektionens informationskanalen såsom hemsidan, facebook och instagram (gå in och följ!). Vårs uppgifter är även att fotografera på sektionens event, göra posters och skriva det veckovisa nyhetsbrevet som skickas ut till våra medlemmar. 

Om du är intresserad av att vara med i mitt utskott eller har någon fråga så är det bara att höra av sig till mig på ing-infouo@tlth.se


Näringslivsutskottsorförande - Anna Nymo

Hej!
Jag heter Anna och går andra året på ByggArk. 2017 är jag Ingenjörssektionens näringslivsutskottsordförande. Jag arbetar tillsammans med mitt näringslivsutskott och MässINGs projektgrupp med att knyta kontakter mellan näringslivet och studenterna.

Det är en post som är både kul och utmanande. Jag arbetar med nätverkande, marknadsföring och event. Jag och mitt utskott letar ständigt efter spännande och intressanta företag och evenemang att inkludera Ingenjörssektionens studenter inom. Har du något företag du vill träffa? Hör av dig till mig på campus eller via mail!


Studierådsordförande - Karin Lundvall

Hej!
Jag heter Karin Lundvall och jag läser andra året på byggteknik med arkitektur. Jag är sektionens studierådsordförande för 2017!

Min uppgift som studierådsordförande är framförallt studiebevakning – att svara på frågor angående studier, framföra studenters åsikter vidare till programledningen, granska CEQ-er (kursutvärderingar) med mera. Dessutom anordnar jag en CEQ-tävling efter varje läsperiod där studenter har chansen att vinna presentkort!

Har du några frågor om studier eller är intresserad av att engagera dig inom Studierådet så tveka inte att prata med mig på campus eller skicka ett mejl till mig på Ing-sro@tlth.se!


Förvaltningschef - Maja Rosander

Hej!
Mitt namn är Maja Rosander och läser andra året på Byggark med inriktning arkitektur och jag är 2017 års förvaltningschef.

Förvaltningschef är, enligt mig, den roligaste posten. Som förvaltningschef har man hand om sektionens egendomar samt sitter i möten med de andra studentföreningarna angående bl.a. Helsingborgen. Jag är även skyddsombud, vilket betyder att jag har hand om arbetsmiljön på campus. Så har du några ideér, klagomål eller bara vill snacka lite skit är det bara att höra av sig.

ing-forvaltning@tlth.se