IMPLENIA

Implenia_facebook.jpg

Tar du examen till sommaren? Vill du starta din karriär inom hållbar infrastruktur? Implenia expanderar och söker nu fler juniora projektingenjörer. Nu har vi äntligen öppnat ansökan för rollen som projektingenjör hos Implenia och vi hoppas att du vill söka tjänsten. Selekteringen kommer att ske löpande så se till att skicka in din ansökan så du inte missar din chans att få jobba på Implenia!

Läs mer eller ansök direkt: http://student.implenia.se

STARTSKOTTET - JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION!

JM_Startskottet_Bild.JPG

STARTSKOTTET - JMS STUDENTPROGRAM INOM NYPRODUKTION!

Producera din karriär tillsammans med JM genom att söka till vårt rikstäckande studentprogram inom nyproduktion. Vårt studentprogram Startskottet riktar sig till dig som studerar till civil- alternativt högskoleingenjör med inriktning bygg och som har ett stort intresse för vår fartfyllda vardag inom produktion. Programmet kommer att ge dig en värdefull grund för din kommande karriär inom produktion och är en perfekt start för dig som vill vara med och bygga framtidens bostäder! Programmet riktar sig till dig som har förväntad examen sommaren 2021.

Länk annons: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=196&ProjectId=188894&DepartmentId=11442&MediaId=2166

Techella

techella_sticker.png

Techella är ett intiativ vars huvudfokus är att påverka den låga andelen kvinnor som verkar i techbranchen. Bland annat så arbetar vi med ett fristående nätverk som riktar sig till tjejer & kvinnor som arbetar eller studerar tech. Vi träffas ca 10-12ggr/år för workshops, föreläsningar och AW. 

En del av Techella är Techella student där vi fokuserar lite extra på er som studerar och under året kommer vi att ha speciella evenemang som endast är för er. Bland annat kommer ni i slutet av april att ges möjlighet att träffa arbetslivet och arbetstagare på ett nytt sätt. Men för att detta ska utformas på ett riktigt bra sätt så behöver jag er input! Finns det någon av er Data- eller elektotjejer som kan tänka sig att träffa mig för en kaffe?

Jag ser framemot att får höra av er och att få träffa er. 

För att vara med på sändlistan skicka ett mail till emelie@techella.se och följ gärna Techella på instagram: @techellas eller på techella.se  

Vi syns!