Välkommen till MässING!


Vad är mässing?

Mässing är Ingenjörssektionens årliga arbetsmarknadsmässa och lockar varje år massor av studenter på jakt efter kontakter och jobb!

MässING ger er som företag en utmärkt möjlighet till att träffa och knyta kontakter med ingenjörsstudenterna på LTH:s Campus Helsingborg. Det är sjunde året i rad som mässan anordnas och 2016 är mässan den tredje största arbetsmarknadsdagen på LTH. Vi har fått väldigt god respons från både studenter och företag vilket har lett till att mässan har expanderat enormt! MässING hade premiär 2008 och hade då åtta företag som ställde ut, i 2017 siktar vi på över 30 företag!


För er som är företag:

+ Vad kan vi göra för erat företag?

Ni som företag får på MässING möjlighet till att träffa 700 konkurrenskraftiga och ambitiösa ingenjörsstudenter som väntar på att träffa just er! Vi har treåriga högkoleingenjörsutbildningar och sedan HT 2012 har vi även en Magister på Campus. Utbildningarna innehåller redan tidigt mycket inriktade kurser för att vara så verklighetsrelaterade som möjligt och för att studenterna ska vara redo för arbetslivet direkt när de går ut.

Samtliga LTH:s högskoleingenjörsutbildningar är förlagda på Campus Helsingborg och de utbildningar som representeras är:
Högskoleingenjörsutbildningen i Byggteknik med Arkitektur
Högskoleingenjörsutbildningen i Byggteknik- Järnvägsteknik
Högskoleingenjörsutbildningen i Byggteknik- Väg-och trafikteknik
Högskoleingenjörsutbildningen i Datateknik,
Högskoleingenjörsutbildningen i Elektroteknik- och Automationsteknik

+ Paket och priser

kontakta foretag@massing.se

+ Sponring

Ta chansen och låt ditt företag synas lite extra på MässING 2016!
MässING anordnas av Ingenjörssektionen och är en icke-vinstdrivande verksamhet. Därför är vi mycket tacksamma för all typ av sponsring vi kan få till våra studenter. Sponsring behöver inte generera rena pengar men utrustning, mat, utbildning eller extra bra priser är alltid uppskattat av studenterna. Detta ger även er ett bra tillfälle att få synas lite extra på Campus Helsingborg, där en av de största sektionerna på Lunds Tekniska Högskola har sin utbildning förlagd.
Vill ni som företag även kunna synas under resten av året på Campus Helsingborg så finns möjligheten att sponsra med bland annat utbildningar och utrustning som är tillgängligt för våra studenter under hela året. Ni väljer vad ni vill sponsra med, och vi går tillsammans igenom hur, var och när just eran sponsring har möjlighet att göra nytta och synas!

Vid intresse vänligen kontakta oss via sponsansvarig@massing.se

+ Avtalsvilkor

Kontraktet måste vara oss tillhanda senast 11 december 2015 för att vi ska kunna garantera er en plats. All anmälan efter detta sker i mån av plats.
Sista datum att teckna avtal är 2015‐12­‐11 samt sista datum för betalning sker 1 månad efter fakturering.
Om kontraktet bryts förbehåller sig Ingenjörssektionen rätten att kräva en summa motsvarande 10% av ursprunglig summa i ersättning.
Kontraktbrott innefattar förutom brott mot ovanstående överenskommelse:

  • utebliven betalning
  • kvarlämnad utrustning efter 17:00 den 16 februari 2016 om annat ej är överenskommet i förväg med projektledaren
  • ankomst senare än 9:00 den 16 februari 2016
  • avgång tidigare än 15:00 den 16 februari 2016
  • avanmälan (vid avanmälan efter 17 januari 2016 förbehåller sig Ingenjörssektionen rätten att erhålla hela beloppet för montern, (8000kr).
    Ingenjörssektionen förbehåller sig rätten att ställa in mässan på grund av yttre omständigheter, ni meddelas i så fall senast en vecka i förväg.

För dig som student

+ Vaför får jag ut av mässing?

Missa inte chansen att få in en fot i arbetslivet!

Söker du x-jobb, extrajobb, sommarjobb eller vill bara mingla runt och skapa kontakter med företagen i trakten så är MässING stället att vara! MässING är en av de större arbetsmarknadsmässorna på LTH och är också den enda som riktar sig till Högskoleingenjörer!

+ Vara företagsvärd

Som företagsvärd möter du upp företagen på morgonen, visar dem till rätta och ser till att de har allt de behöver under dagen.

+ Vara staffare

Utan fuktionärer är MässING inte möjligt, sök till staffare!


Guldsponsor

Silversponsor


Bronssponsorer