Ingenjörssektionen ger er som företag en utmärkt möjlighet till att träffa och knyta kontakter med ingenjörsstudenterna på LTH:s Campus Helsingborg.

 

Vad kan vi göra för ert företag?

Ni som företag får på Ingenjörssektionen möjlighet till att träffa 600 konkurrenskraftiga och ambitiösa ingenjörsstudenter som väntar på att träffa just er! Vi har treåriga högskoleingenjörsutbildningar och sedan HT 2012 har vi även en masterutbildning på Campus. Utbildningarna innehåller redan tidigt mycket inriktade kurser för att vara så verklighetsrelaterade som möjligt och för att studenterna ska vara redo för arbetslivet direkt när de går ut.

Här får ni möta kvalificerade högskoleingenjörer och masterstudenter med kompetensen som krävs för att ert företag ska kunna delta i utvecklingen som behövs för att bedriva en framgångsrik och hållbar produktframtagning i konkurrens med omvärlden.

Våra studenter kan anställas på många olika positioner inom ingenjörsbranschen och med tanke på deras breda kompetens är det god chans för att ni hittar studenter som passar för just ert företag här på Ingenjörssektionen.

IMG_6737.jpg
IMG_6746.jpg

Om ni vill synas på sektionen kontakta oss på ING-naruo@tlth.se


27781476_1879985075378956_1148177475_n.png
IMG_6745.jpg

Välkommen till MässING 2018!

Kom till MässING 2018 och visa varför studenterna ska välja just er!

För sjätte året i rad presenteras MässING på Campus Helsingborg!

På MässING kommer det, förutom företagens montrar, att finnas en studentlounge och en företagslounge där man kan vila, mingla och fika innan nästa spännande samtal. Vi bjuder på fika och förfriskningar under dagen.

MässING ger er som företag en utmärkt möjlighet till att träffa och knyta kontakter med ingenjörsstudenterna på LTH:s Campus Helsingborg. Det är sjunde året i rad som mässan anordnas och 2016 är mässan den tredje största arbetsmarknadsdagen på LTH. Vi har fått väldigt god respons från både studenter och företag vilket har lett till att mässan har expanderat enormt! MässING hade premiär 2008 och hade då åtta företag som ställde ut, i 2016 siktar vi på över 30 företag!